1370 eiro akcijā «Sadziedē karavīru»

Noslēdzoties laikraksta «Ogres Vēstis Visiem» un biedrības «Ogres novada attīstībai» kampaņai «Sadziedē karavīru», ukraiņu karavīru rehabilitācijas atbalstam izdevies savākt 1370 eiro. Par šo naudu iegādātas drēbes un apavi, ko ievainotajiem karavīriem vilkt pēcoperāciju periodā, atveseļojoties medicīnas centrā, lai pēc atlabšanas atkal dotos kaujaslaukā.

Mūsu sarūpētais ziedojums iekļāvās lielākā palīdzības sūtījumā, ko pagājušajā nedēļā uz Ukrainu nogādāja Ogres novada pašvaldības, Latvijas armijas un fonda «Uzņēmēji mieram» aktīvisti un atbalstītāji. Uz Ukrainu devās ļoti gara automašīnu kolonna. To vidū arī ātrās palīdzības mašīnas, ko ukraiņiem sagādāja ogrēnieši, un daudzas apvidus automašīnas. Kā vienmēr – pilniem kravas nodalījumiem. Riepas, ģeneratori, ēdiens, droni un šajā reizē arī mūsu avīzes lasītāju sarūpētais apģērbs ievainotajiem karavīriem, ko bija lūgusi Ukrainas Bruņoto spēku Medicīnas rota.

Šī, jāatgādina, ir jau otrā sekmīgi īstenotā laikraksta ziedojumu akcija Ukrainas atbalstam. Ziemā kampaņā «Sasildi karavīru!» savācām līdzekļus simts termoveļas komplektu iegādei un nosūtīšanai uz fronti. Tagad kampaņā «Sadziedē karavīru» sarūpēti simts rehabilitācijas apģērbu komplekti. Paldies visiem ziedotājiem, paldies tiem vīriem un sievām, kas mūsu sarūpēto palīdzību nogādāja saņēmējiem, bet vislielākais paldies  – ukraiņiem, kuri jau kopš 2014. gada turpina cīņu ar krievu okupantiem.

Ziņas

Viedokļi

Lasāmgabali

Sludinājumi